Företaget

Vallen Marin i Norrtälje säljer Sandström, Pioner och Steady fritidsbåtar. Hos oss kan du köpa Mercury utombordsmotorer i effektklass 2,5-600 hk, samt kvarvarande Evinrude E-Tec motorer 25-30 Hk, Fogelsta båtsläp och släpvagnar. Vallen Marin har under många år i rad varit den återförsäljare som sålt flest Sandström båtar. Service och reparationsverkstad för Mercury, Evinrude och Tohatsu motorer.

Under rådande Corona tider med stängda båtmässor erbjuder jag möjlighet att se båtarna inomhus i de passande lokalerna på Roslagbrovägen i Roslagsbro/Norrtälje. Se det som en utflykt att komma och se de nya båtarna, men ring gärna innan du kommer för att försäkra dig om att de båtar just du är intresserad av finns tillgängliga den dagen du vill komma. Om du sedan väljer att köpa båt erbjuds trailer-transport till dig, så att det blir så bekvämt som möjligt. Även när det är dags för service eller reparation erbjuds hämtning och lämning i hela Stockholms län m.fl..

Sedan 2017 säljer vi Pioner rotationsgjutna båtar.

Vallen Marin är FOGELSTA-PARTNER och säljer vagnar från Fogelsta. Till de rotationsgjutna båtarna från Pioner och Steady erbjuds även Respo trailers.

Vallen Marin erbjuder vinterförvaring, service, ombyggnationer, tillbehörsmontering mm

Det är inte bara kunder i Stockholmsområdet som valt att köpa båtar och motorer från mig, även om de naturligtvis är i majoritet. Genom åren har det blivit leveranser till; Helsingborg, Västervik, Nyköping, Studsvik, Mariestad Vänern, Stora Le sjön Dalsland, Ulricehamn Åsunden, Strömstad, Kristinehamn Vänern, Askersund Vättern, Arboga Hjälmaren, Hjälmaren övr. , Strängnäs, Mälaren, Ekerö, Slagsta, Södertälje Mälaren, Stockholms skärgård, norra, mellersta, södra, Gävlebukten, Orsasjön, Gnarpsbaden, Hudiksvall, Sundsvall, Umeå, Skellefteå, Luleå skärgård, Kalix skärgård samt diverse fler.

Jag sänder även en hälsning till mina leverantörer och tackar för ett gott samarbete 2020, och hoppas att kommande år blir en bra säsong!

Vallen Marin drivs av Johan Eklund, båtbyggare med bl.a. fartygsbefäl- och maskinbefälsutbildning, serviceutbildning för Mercury, Evinrude E-Tec, Honda, och Tohatsu motorer, certifiering för arbeten med härdplaster m.fl. utbildningar och genomförda projekt. Van vid att hantera de frågeställningar som uppstår vid reparationer och installationer.

(Fotot är 15 år gammalt, men jag tycker det är bättre än idag, fler rynkor, mindre hår och grått). Jag vill erbjuda dig kvalitet, kunnande och omtanke! Vallen Marin finns på Roslagsbrovägen 246 och du hälsas varmt välkommen!

Jag tackar alla er kunder som under förra säsongen valt att köpa produkter eller utföra arbeten och reparationer hos mig, och hälsar varmt välkommen åter!