Företaget

Vallen Marin i Norrtälje säljer Sandström och Pioner fritidsbåtar och bygger och renoverar Orrskär kabinbåtar. Hos oss kan du köpa Evinrude E-Tec motorer i effektklass 25-300 hk, Tohatsu motorer 2,5-250 hk och Easyline och Fogelsta båtsläp.

Nytt för 2017 är Pioner rotationsgjutna båtar.

Vallen Marin är FOGELSTA-PARTNER och säljer vagnar från Fogelsta och Easyline.

Tohatsu kom in i sortimentet 2010. Detta för att kunna ge dig fler alternativ. Tohatsu erbjuder mycket intressanta 25-30 Hk motorer med insprutning, och lanserade 2014 en intressant 3 cylindrig 40- och 50-hästare. Ett samarbete mellan Honda och Tohatsu innebär att alla Tohatsu från och med 60 Hk och upp till 250 Hk egentligen tillverkas av Honda för Tohatsu. Så du har mycket att välja på.

Vallen Marin har en förvaringshall, i vilken nya båtar ställs upp under försäljningssäsong, och vinterförvaring av kundbåtar erbjuds under vintersäsongen.

Jag sänder även en hälsning till mina leverantörer och tackar för ett gott samarbete 2016, och hoppas att 2017 blir en bra säsong!

Vallen Marin drivs av Johan Eklund, båtbyggare med bl.a. fartygsbefäl- och maskinbefälsutbildning, serviceutbildning för Evinrude E-Tec, Honda och Tohatsu motorer, certifiering för arbeten med härdplaster m.fl. utbildningar och genomförda projekt. Van vid att hantera de frågeställningar som uppstår vid reparationer och installationer.

Jag vill erbjuda dig kvalitet, kunnande och omtanke! Vallen Marin finns på Vargmötesvägen 20 i Vallentuna och jag hälsar dig varmt välkommen!

Jag tackar alla er kunder som under förra säsongen valt att köpa produkter eller utföra arbeten och reparationer hos mig, och hälsar varmt välkommen åter!