Sandström Classic 495AC Akterkabin

En traditionell och välbyggd bruksbåt avsedd för både nytta och nöje. Skrovet har ett klinkimiterat utförande med kraftig köl som ger båten god bärighet och stabilitet. Durken är bred och regnlänsande med avstängningskran under akterdäck. Mittoften, som går att passera på bägge sidor, är gjord i form av ett låsbart stuvfack som går att ta bort om man vill utöka arbetsutrymmet.

Den helgjutna relingssargen har generöst med flytblock inunder. Även under durk och akterdäck finns flytmaterial. Både under för- och aktertoften finns rymliga och torra stuvfack med gott om plats för bränsletank och annan utrustning. Den tuffa akterruffen ger ett gott vindskydd. Den är försedd med en lättmanövrerad taklucka som gör att man också kan köra stående. Båten har en riktigt bärig akter och är avsedd för motorer mellan 20-50 hk. Båten levereras med åror och årklykor. 12V eluttag.Classic 4.95 är CE-märkt och har två års skrovgaranti.

Längd: 4,95 m Bredd: 1,95 m
Invändig fribordshöjd: 0,61 m Vikt ca: 420 kg
Avsedd för: 5 pers Rek motor, lång rigg: 20-50 hk

Sandström 495AC Akterkabin
 

Vallen Marin erbjuder båtpaket med motorer från Mercury.

Ta kontakt för mer information och aktuellt paketpris!

I båtpaketen ingår separat gas/vxl reglage med tändningslås, startbatteri, montering, låsbult akterspegel, 3,75L Evinrude XD-100 motorolja (t. Evinrude alternativ, övriga motorer fylld motorolja av rek. kvalitet) , reglagekablar, 20L bensin.

Båten levereras med lanternor, åror och årklykor, bad- och räddningsstege, låsbart stuvfack, brandsläckare, stävögla Klass 3, huvudströmbrytare, dyvika, regnläns.

Extra utrustning: Förpulpits, kapell.Sandström 4.95 AC har en bra akterkabin med taklucka som kan skjutas framåt.

Tillbaka