Sandström Classic 495 Styrpulpet

Nytt från 2018 - Ny design på styrpulpeten.

Det här är en av våra storsäljare. I år uppdaterad med ny design på styrpulpeten och ljusgrå innerline.En traditionell och välbyggd rodd- och motorbåt i klinkimiterat utförande med kraftig köl som ger båten god bärighet och stabilitet. Durken är bred och regnlänsande med avstängningskran under akterdäck. Den helgjutna relingssargen och tofterna har generöst med flytblock inunder. Även under durk och akterdäck finns flytskum. Mittoften går att passera på bägge sidor och går ta bort för den som önskar. Under mittoften finns ett stuvfack som rymmer exempelvis en extra tank. Under aktertoften finns ett torrt stuvutrymme. Båten har en riktigt bärig akter och är avsedd för motorer mellan 10-50 hk. Båten levereras med åror och årklykor. Classic 4.95 är CE-märkt och har två års skrovgaranti.

Längd: 4,95 m Bredd: 1,95 m
Invändig fribordshöjd: 0,61 m Vikt ca: 360 kg
Avsedd för: 5 pers Rek motor, lång rigg: 10-50 hk

Sandström Classic 495 S Styrpulpet
68.300 Kr
 

Vallen Marin erbjuder båtpaket med motorer från Evinrude och Tohatsu. Prisexempel med Evinrude E40DSL, (elstart, eltrimtilt) 129.900 Kr

Ta kontakt för mer information om andra motoralternativ, tillval mm

I båtpaketen ingår separat gas/vxl reglage med tändningslås, startbatteri, montering, reglagekablar, körklart

Styrpulpet 4.95C omfattar:

Styrpulpet med styrning
Vindruta till d:o
Rostfri båge med runtomlanterna

Extra utrustning: Förpulpits, styrbord/babord.Akterräcken på babord och styrbord sida, dynor.


Vallen Marin presenterade Sandström 4.95 Classic styrpulpet på båtmässan AlltFörSjön i Stockholm i mars 2009. Sedan dess har 4.95 Classic med styrpulpet blivit en av våra populäraste båtar! Fart med 50 hk Evinrude E-Tec c:a 30 knop.

Classic 4.95 passar bra för vattensport!

Classic 4.95 har en mittoft som fungerar som stuvfack. Den som önskar en stor fri arbetsyta för exempelvis nätfiske kan skruva bort toften. Notera även stuvfack på för- och aktertoft.

Tillbaka