Sandström Classic 510 Styrpulpet

Sandström Classic 5.10S är en nyhet i Sandströms sortimentet, men är ändå en välkänd och beprövad båt eftersom den tidigare sålts som Uttern A51. Classic 5.10S har alltid tillverkats i Sandströms fabrik i Norrlångträsk, och har t.o.m. 2009 års modellår sålts som Uttern A51.

Sandström Classic 5.10S allroundbåt med imponerande prestanda. Perfekt för dig som vill kunna utöva lite av varje på sjön; fiske, transporter, sportdykning, vattenskidåkning, badturer. Det här är en skärgårdsklassiker. En traditionell och välbyggd rodd- och motorbåt i klinkimiterat utförande med kraftig köl som ger båten god bärighet och stabilitet. Durken är bred och regnlänsande med avstängningskran under akterdäck. Den helgjutna relingssargen och tofterna har generöst med flytblock inunder. Även under durk och akterdäck finns flytskum. Båten har alltid byggts i Sandströms fabrik i Norrlångträsk.

Under aktertoften finns ett rymligt stuvutrymme samt en ankarbox. Även i fören finns ett torrt, låsbart stuvfack. Båten är avsedd för motorer mellan 25-50 hk. På babordsidan finns en fällbar sittplats. Classic 5.10 är CE-märkt och har två års skrovgaranti!

Längd: 5,10 m Bredd: 2,00 m
Invändig fribordshöjd: 0,61 m Vikt ca: 420 kg
Avsedd för: 5 pers Rek motor, lång rigg: 25-50 hk

Sandström 5.10 Classic Styrpulpet
 

Vallen Marin erbjuder båtpaket med motorer från Mercury

Ta kontakt för mer information och aktuellt paketpris!

I båtpaketen ingår separat gas/vxl reglage med tändningslås, startbatteri, montering, reglagekablar, körklart

Båten levereras med ruta och rostfri båge, lanternor, åror och årklykor, bad- och räddningsstege, kraftigt räcke i rostfritt, låsbygel Klass 3, låsbart stuvfack, brandsläckare, stävögla, huvudströmbrytare, dyvika, förtöjningspaket, mugghållare, regnläns.

Extra utrustning: Förpulpits.

Harmoniska linjer och goda sjöegenskaper.

En trygg båt!

Båten har en stor arbetsyta i fören då den fällbara bänken på babord sida fälls ner. Sittplatser finns även på akterbänken. För dem som önskar en fällbar bänk även på styrbord sida så kan man köpa det som ett tillbehör.

Tillbaka