Sandström Classic 560 Styrpulpet

Sandström Classic 5.60S är båten för dig som prioriterar golvyta i båten för t.ex. transporter. Det är en stadig bruksbåt, framför allt lämpad för trolling, nätfiske och transporter.

Båten har ett traditionellt och välbyggt klinkimiterat skrov med kraftig köl som ger båten god bärighet och stabilitet. Durken är bred och regnlänsande med avstängningskran under akterdäck. Den helgjutna relingssargen och tofterna har generöst med flytmaterial inunder. Även under durk och akterdäck finns flytmaterial.

Under aktertoften finns ett rymligt stuvutrymme samt en ankarbox. Även i fören finns ett torrt, låsbart stuvfack. På babordsidan finns en fällbar sittplats. Båten har en riktigt bärig akter och är avsedd för motorer mellan 30-60 hk. Classic 5.60S är CE-märkt och har två års skrovgaranti.


Längd: 5,62 m Bredd: 2,04 m
Invändig fribordshöjd: 0,61 m Vikt ca: 450 kg
Avsedd för: 6 pers Rek motor, lång rigg: 30-60 hk

Sandström 5.60 Classic Styrpulpet
 

Vallen Marin erbjuder båtpaket med motorer från Mercury.

Ta kontakt för mer information och aktuellt paketpris!

I båtpaketen ingår separat gas/vxl reglage med tändningslås, startbatteri, montering, reglagekablar, körklar.

Båten levereras med ruta och rostfri båge, lanternor, åror och årklykor, bad- och räddningsstege, kraftigt räcke i rostfritt, låsbygel Klass 3, låsbart stuvfack, brandsläckare, stävögla, huvudströmbrytare, dyvika, förtöjningspaket, mugghållare, regnläns.

Extra utrustning: Förpulpit sb.


 

Båten har en stor arbetsyta i fören då den fällbara bänken på babord sida fälls ner. Sittplatser finns även på akterbänken. För dem som önskar en fällbar bänk även på styrbord sida så kan man köpa det som ett tillbehör.

Tillbaka