Sandström Classic 560MC Midcabin

 

Högre hytt, limmade rutor, dörr helt i glas, inredningsdetaljer i glasfiber istället för trä.

Det här är en omtyckt klassiker från Sandström. 5.60MC är designad för dig som vet vad du behöver och främst söker en stabil bruksbåt med förnämliga sjöegenskaper, stor rörelsefrihet och skydd i hårt väder. Oavsett om du ska använda båten för fiske, transporter eller badturer.

5.60MC har klinkimiterat utförande och en kraftig köl som ger båten god bärighet och stabilitet. Durken är bred och regnlänsande med avstängningskran under akterdäck. Den helgjutna relingssargen och tofterna har generöst med flytmaterial inunder. Även under durk och akterdäck finns flytmaterial. Classic 5.60 MC är CE-märkt och har två års skrovgaranti.

Under aktertoften finns ett rymligt stuvutrymme samt en ankarbox. Även i fören finns ett torrt, låsbart stuvfack. Båten har en riktigt bärig akter och är avsedd för motorer mellan 30-60 hk.

Längd: 5,62 m Bredd: 2,05 m
Invändig fribordshöjd: 0,61 m Vikt ca: 530 kg
Avsedd för: 5 pers Rek motor, lång rigg: 30-60 hk

Sandström 560MC Midcabin

Vallen Marin erbjuder båtpaket med motorer från Mercury

Ta kontakt för mer information och aktuellt paketpris!

I båtpaketen ingår separat gas/vxl reglage med tändningslås, startbatteri, montering, reglagekablar, körklar.

Båten levereras med åror och årklykor, bad- och räddningsstege, kraftigt räcke i rostfritt. låsbygel Klass 3, låsbart stuvfack, brandsläckare, lanternor, stävögla, vindrutetorkare, huvudströmbrytare, eluttag 12 V, dyvika, förtöjningspaket, fendrar, mugghållare, kapell taklucka i rött, regnläns.

Extra utrustning: Förpulpit sb, akterkapell.

Ovanstående bilder är 560 MC -190, nedanstående bilder -18.

Classic 5.60 MC levereras med kapelltaklucka som standard. Akterkapell finns som tllval. Då kan 5 personer åka skyddat för väder och vind. Detta gör 5.60MC till den ideala transportbåten.

 

Tillbaka