Sandström 5.70 S-Cruiser

En ny Sportig och väldisponerad Styrpulpetbåt med trendiga linjer och enastående goda köregenskaper i hela fartregistret. Testad i Båtnytt december 2010 med höga vitsord. Lämplig till såväl dagsutflykter som vattenskidåkning eller trollingfiske. Vändbara stolar framåt/bakåt och ett fällbart bord i aktern ger extra variation åt hur man disponerar båten. En praktisk passage på styrbordsidan mellan styrpulpet och styrbord reling ger möjlighet att enkelt passera styrpulpeten. Det är bra när föraren själv vill lägga till vid bryggan.

Fast bränsletank ingår. Rostfria räcken och pulpits, förlängt akterdäck på båda sidorna om motorn tillsammans med badstegen är några andra goda argument.

Finns med dekordetaljer i rött utförande eller svart/silvergrå.

Längd: 5,70 m Bredd: 2,25 m
Fast tank: 90 l Vikt båt ca: 650 kg
Avsedd för: 7 pers Rek motor: 70-135 hk
Invändig fribordshöjd: 0,71 m

Sandström 5.70 S-Cruiser
Ring för pris Kr
 

Vallen Marin erbjuder båtpaket med motorer från Evinrude och Tohatsu.

Ta kontakt för mer information och aktuellt paketpris!

Med 1-2 personer ombord gör S-Cruiser c:a 45 knop med en 135 hk motor! Med 75 hk 30-32 knop.

Runt bordet i aktern där båten är bärigast kan fyra personer sitta och fika utan att båten lutar.

S-Cruisern ovanifrån med dynsats och kuddar. I sittbrunnens akter har bordet fällts upp. På styrbord sida om bordet finns en uppfällbar sittplats. På babord sida finns plats för batteriet under sittplatsen. Stolarna är individuellt fällbara och justerbara i längdled. Både förare och passagerare kan sitta framåtvända, bakåtvända eller så kan föraren sitta framåtvänd och passageraren bakåtvänd för att exempelvis passa en vattenskidåkare. Mellan styrpanelen och styrbord reling finns en passage vilket möjliggör att den som kör lätt kan ta sig förbi övriga passagerare för att själv lägga till vid en brygga.

Instrumentering och ratt kan fås med detaljer i rött eller grått!

Det finns gott om stuvfack i S-Cruiser 5.70. I fören finns plats för ankare och tampar liksom i de två ankarboxarna i den integrerade badbryggan i aktern. I stuvfacket framför styrpanelen finns eluttag och plats för ett elektriskt kylskåp.

Integrerade fenderfästen och många fina detaljer!

S-Cruisern har många fina detaljer och fartiga linjer!

Tillbaka